Rólunk

 

Thermal Hotel Harkány

Hotelünk a Dél-Dunántúli régió egyetlen gyógyszállodája, Magyarország egyik legrégebbi és legkedveltebb üdülőhelyén, Pécstől 25 km-re a Villányi borvidék közvetlen közelében helyezkedik el. A szálloda mediterrán jellegű, pihentető környezetben 131db superior és standard kategóriájú szobával várja Vendégeit.

A méltán világhírű harkányi gyógyvizet saját belső és külső medencéinkben egyaránt élvezheti, ahol egészségmegőrzését és gyógyulását szakképzett személyzet segíti.

A galéria a képre kattintva nyílik meg.

Gyógykezeléseink

Szállodánkban lehetősége van a méltán világhírű harkányi gyógyvizet saját belső és külső medencéinkben élvezni.

Egészségmegőrzését, gyógyulását és esetleges kezelését szakképzett személyzet segíti.

Gyógyászati részlegünk kitűnően felszerelt a mozgásszervi problémák kezelésére, reumatológus szakorvosaink és gyógytornászaink kérésére azonnal rendelkezésre állnak. A harkányi gyógyvíz jótékony és egyedülálló gyógyító ereje a mozgásszervi problémák kezelése mellett  bőrgyógyászati problémák tünetmentesítésében is hatékony gyógyírt jelent.

Hírlevélfeliratkozás

Ne maradjon le…

…különleges csomagajánlatainkról és híreinkről! Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön akcióinkról időben!

Csomagjaink

Szállodánk gyógyászati részlege állandó orvosi felügyelet mellett kvalifikált szakszemélyzettel magas színvonalú kezeléseket biztosít. Gyógycentrumunkban mindezeket kúracsomagok formájában illetve különálló szolgáltatásként is igénybe veheti.

Kapcsolat

Ha bármilyen kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot, munkatársaink örömmel válaszolnak!

Kérjük fogadja el az adatkezelési tájékoztatót!

Címünk

H-7815 Harkány, Járó József u. 1.

Telefon

+36 72 580 810
+36 72 580 811